Serviceydelser

Hos Scandic Metal ligger vores fokus altid på en god service samt vores kundens behov. Hver enkelt kunde stiller krav. Derfor tilbyder vi gode, fleksible og holdbare løsninger, som udarbejdes i tæt dialog med kunden selv. Herved skaber vi samtidig en troværdig og behagelig forretning for vores kunder.

Scandic Metal er en virksomhed, som beskæftiger sig med metal på et højt og internationalt niveau. Vi tager imod alle former for metal og metalskrot med mulighed for genanvendelse.

Afhængigt af opgavens størrelse, kompleksitet og varighed, afsættes der specifik tid og ressourcer, så opgaven kan løses hurtigt, sikkert og professionelt. Vi udarbejder gerne dokumentation for håndtering af jern og metalskrot, så det sikres, at alt håndteres miljøvenligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Scandic Metal er i besiddelse af teknologi og udstyr, som gør det muligt at veje jern og metal den samme dag, som det skal afhentes. Når vi har samlet den fornødne information og dokumentation, udregner vi en pris, og vender derefter tilbage til vores kunde så hurtigt som muligt.

Skrot Metal

Hos Scandic Metal opkøber og afhenter vi metal og kabelskrot hos både industri, håndværkere og private, og vi garanterer altid en god og professionel løsning.

Ingen opgave er for lille eller for stor hos os. Uanset om der er tale om en større industrivirksomhed med flere mængder kabelskrot eller privatpersoner med færre, så påtager vi os opgaven med største fornøjelse.

Scandic Metal har hovedsæde i København og kører i egne biler over hele Sjælland. Vi kan derfor inden for kort tid afhente dit jern og metal. Vi stiller også gerne materialer og container til rådighed, hvis opgavens omfang, størrelse og varighed kræver det.

Når vi skal opkøbe metalskrot, er det vigtigt at vi helt præcist ved, hvad det er vi skal afhente og håndtere.

Mulighederne er mange:

Beverage

Aluminium

Skrællet kabler, folie, spåner, profiler

Wire

Kobber

Strømskinner, rørledning, luftledninger, kabler – millberry

Flatiron

Alle former for jern

Pipes

Gamle VVS-artikler

Plug

Kabler

Battery

Messing & Bronze

Spåner, blandingsbatterier

Bracket

Pladeklip

Camping Gas

Rustfrit stål

Gaskedler, produkttanke, mejeri skrot, ventiler

Zinc

Bly & Zink

Tagrender

Icon

Tin

Spray

Gamle fyr og tanke

kobber

Opkøb af Brugte Industrimaskiner

Scandic Metal opkøber stort set alle former for maskiner indenfor produktion.

Herunder en lille liste over eksempler på maskiner som vi køber:

 1. Milling – Head
 2. Heavy – Duty – Lathe Mashine
 3. Lathe – Mashine
 4. All Geared Lathe Mashine
 5. Horizontal Boring Machine
 6. Planner- Machine
 7. Plano – Miller Machine
 8. Semi Geared – Radial Drill
 9. All Geared – Radial Drill
 10. Shaping Machine
 11. Universal Milling Machine

Hvis du besidder en maskine, som ikke er nævnt på ovenstående liste, er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefon eller pr. mail.

Tractor