Om os

Scandic Metal er en skandinavisk virksomhed med sit hovedsæde beliggende i Danmark. Derved arbejder vi på kryds og tværs, både nationalt og internationalt. Vi tager udgangspunkt i at opbygge relationer og værdier. Dette betyder, at vi møder mennesker med både respekt, højt serviceniveau og, ikke mindst, gode resultater. Det er med til at fremme og skabe tryghed for vores kunder, som på samme tid kan have udsigt til økonomisk vækst.
Vi bygger fortsat på vores kompetencer, og vi udvikler os løbende på markedet og er stolte over vores fremgang.
Hos os spiller ambitioner og engagement en central rolle i det arbejde, der kendetegner os. Vi sammensætter løsninger på et højere niveau, med fokus på kvalitet og integritet.

Vores samarbejde med forskellige aktører gør det muligt at tilbyde fleksible løsninger til vores kundekreds, også uden for Danmarks grænser. Det styrker derved også samarbejdet internationalt, og det udgør en vigtig brik i vores organisation.

Vores arbejdsområder

Afhentning / levering samt videresalg af jern- og metalskrot.

Containerservice, som omfatter opstilling, tømning og afhentning af varer, som falder indenfor vores arbejdsområde.

Køb og salg af brugte industrimaskiner.

Delivery Truck
Container
Excavator

Mål og Vision

I mange danske virksomheder er metal en fast del af dagligdagen. De kan være råvarer i produktionen eller som en del af installationer og maskiner. Scandic Metals ambition er at hjælpe med at håndtere disse metaller, og på den rigtige måde. Vi vil være en moderne og attraktiv virksomhed, hvor vi også har vores løbende tilknytning og kontakt til vores kunder som et kendt varemærke.

Finish Line

Vores mål – hver eneste dag – er at praktisere løsninger og fragt med omtanke i alle typer af opgaver:

• Vi leverer til tiden – varsomt og nænsomt

• Vi er altid i nærheden af kunderne

• Vi tilbyder dialog og engagement

• Vi foretrækker nytænkning og udvikling

• Vi danner gerne partnerskab med kunderne

• Vi udmærker os ved effektivitet

• Vi tilbyder komplette løsninger

Vejen til Fremtiden

Vores udfordring for fremtiden hos Scandic Metal er, at vi med fokus på at fastholde det nuværende gode samarbejde med vores samarbejdspartnere og leverandører rundt om i verden, stadig vil videreudvikle os som en af Danmarks førende metal- og logistikvirksomheder.

Via intensiv udvikling af forretningsområder, der tager afsæt i danske virksomheders behov, arbejder vi på at yde den bedste service, fleksibilitet og pris og derigennem at blive vore kunders faste samarbejdspartner og første valg.

Vi er kendte for at være en virksomhed med gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt udsigt til at vores ansatte kan få indflydelse, ansvar og medejerskab. Derudover, og ikke mindst, er vi kendt for et godt og trygt arbejdsmiljø, som på den måde også sikrer et godt udfald for vores kunder.